Özel Çikolata Kutusu

Tadına doyamadığımız çikolatalar, özel çikolata kutusu modelleri ile zenginleşiyor. Çikolatayı özel kılan kendine has lezzetiyken, çikolatayı anlamlı hale getiren ise şık ambalajı, kutusudur. Kutuya verilen önem, markaların uzun zamandır farkında olduğu bir durum. İşte bu yüzden konsept çikolata kutusu modelleri tasarlanıyor. BRD, birbirinden şık ve özel çikolata kutusu seçenekleriyle özel günlere anlam kazandırıyor. O zaman inceleyelim;

Yılbaşı kutuları

Noel – Yılbaşı ruhunu taşıyan çikolata kutuları, sene sonunda satışa çıkarılıyor, yılın ilk zamanlarını şenlendiriyor. BRD kutu, neşeli ve zarif tasarımlarla yeni yıl çikolatası kutularının cıvıl cıvıl olmasını sağlıyor.

Bebek kutuları

Yeni bir yaşamın dünyaya gelmesi kadar güzel başka bir olay çok azdır. Bebeklerin dünyaya gelişi tatlılarla, çikolatalarla kutlanıyor. Kız bebekleri için pembe, erkek bebekleri için mavi temayı benimseyen ebeveynler, BRD bebek çikolatası kutularıyla günü ölümsüzleştiriyor.

Yeni iş kutuları

Yeni bir işe başlarken çikolata dağıtmak ya da çikolata hediyesi almak adettendir. BRD kutu bu zarif âdeti, şık kutularla taçlandırıyor. Markalar özellikle de butik üretim yapanlar BRD yeni iş kutularını tercih ediyor.

Babalar günü kutularız

Babalar Günü için özel tasarlanan çikolata kutuları, baba otoritesini ve sevgisini temsil ediyor. BRD, özel çikolata kutuları ile markaların önemli günlerde hedef kitlesini mutlu etmesini sağlıyor, marka kimliği oluşturmada rol oynuyor.

Anneler günü kutuları

Koşulsuz sevginin temsilcisi anneler, Anneler Gününde özel çikolata kutusu ile sevindiriliyor. Anne temalı çikolata kutusu tasarımları, anlamlı sözler ve kutlama tebrikleri yer alıyor. Böyle bir günde daha özel başka bir kutu tasarımı olamaz.

Kız isteme kutuları

Kız isteme merasimi çikolatasız olmaz. Çikolata gondolları, yerini özel çikolata kutularına bırakıyor. İhtişamlı, zarif, modern, şık çikolata kutuları tasarlayan BRD, çiftlerin mutluluğuna mutluluk katıyor.

Dünya kadınlar günü kutuları

Dünya Kadınlar Günü için her seferinde konsept tasarımlar öne çıkıyor BRD, bu konseptler için yenilikçi, modern, güçlü, ilham verici kutu modelleri tasarlıyor, markaların sosyal sorumluluk yönünü destekliyor.

Bayram kutuları

Çikolatanın esas anlam kazandığı gün, bayramlardır. Çikolatasız bayram eksiktir. Ramazan ve Kurban Bayramları için özel çikolata kutusu tasarımları BRD ile trend oluyor. Şık ve anlamlı çikolata kutuları, bayram geleneğini sürdürüyor.

 

Whatsapp Whatsapp